Kombinirani hladnjak Samsung A+ RB31FERNDBC/EF

Uvjeti za ostvarivanje 5 godina jamstva na hladnjake i perilice rublja:

1. Ova ponuda vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 1.2.2017. do 30.11.2017. i to samo za kupnju novih perilica rublja i hladnjaka* koji su navedeni na sljedećoj internetskoj stranici: www.samsung5godinajamstva.hr
*Pod “novim” uređajima smatraju se i nekorišteni izložbeni uređaji te uređaji na rasprodaji.
2. Za ostvarenje prava na pet godina jamstva, svi detalji o uređaju moraju biti registrirani online na webadresi: www.samsung5godinajamstva.hr
Telefonski broj za korisničku podršku po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu:
072 SAMSUNG (072 726 786)
3. Uređaj za koji se traži pet godina jamstva mora biti registriran online (kao što je navedeno gore pod točkom 2.) u roku od najkasnije 60 dana od dana izdavanja računa.
4. Nakon registracije podnositelju zahtjeva će biti poslana e-poštom ili poštom na kućnu adresu (prema vlastitom odabiru potrošača) obavijest o registraciji i Jamstveni list za produženo jamstvo sa serijskim brojem registriranog uređaja.
5. Jamstveni list za produženo jamstvo i račun potrebno je čuvati tijekom cijelog razdoblja trajanja jamstva.
6. Petogodišnje jamstvo nije prenosivo na drugi Samsung uređaj, osim onog koji je registriran online.
7. Ova promocija je dostupna samo za krajnjeg korisnika potrošača (fizičku osobu), a ne i za tvrtke ili organizacije radi preprodaje ili za komercijalnu uporabu.
8. Gore opisanom registracijom svog uređaja za jamstvo od pet godina, korisnik daje suglasnost s ovim Uvjetima i odredbama.

Uz No Frost kombinirani hladnjak/zamrzivač Samsung RB31FERNDBC/EF više nemate brige s nakupljanjem vlage u hladnjaku i leda u zamrzivaču.

 

Na upit
Uplata po ponudi, avansno0,00 kn
Uplata putem PayPal-a0,00 kn
Uplata putem kreditne kartice0,00 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

SKU: RB31FERNDBC/EF Kategorije: , Oznake: , , Brands: .

Opis

Za razliku od klasičnih kompresora koji se mogu samo pokrenuti i zaustaviti, Samsungov digitalni inverterski kompresor (10 godina garancije) ima 5 različitih ciklusa rada koji rade ovisno o razinama vlažnosti zraka i načinima uporabe. To doprinosi održavanju stalne temperature, smanjenju troškova i manjem trošenju kompresora čime se povećava njegova trajnost, a buka se smanjuje na najmanju razinu.

Duboka polica šira je nego u standardnim hladnjacima. Sada u vratima možete pohraniti velike boce mlijeka i soka te dva reda limenki i boca. Kako biste optimalno iskoristili prostor, kutija se može sasvim izvući, a zahvaljujući dizajnu ladice, možete je otvoriti čak i kada su vrata hladnjaka otvorena pod kutom od 90 stupnjeva. Bilo da imate puno mesa ili hrpu povrća, pohranite ih na optimalnim temperaturama u pretincu CoolSelect Zone. Dvije postavke nude praktičnu fleksibilnost.

Funkcije: Multiflow (višekanalno strujanje hladnoga zraka), digitalni LED displej, LED osvjetljenje, Power freeze (opcija brzog zamrzavanja), Clean back (ravna poleđina bez rešetki).

 

Specifikacije

Zapremnina 310L 212L + 98L
Digital inverter kompresor (10 god garancije)
No frost (Bez nakupljanja vlage u hladnjaku i leda u zamrzivaču)
Multiflow (Višekanalno strujanje hladnoga zraka)
Digitalni LED displej
LED osvjetljenje
Power freeze (opcija brzog zamrzavanja)
Clean back (ravna poleđina bez rešetki)
Reverzibilna vrata
Polica na izvlačenje
Energetski razred A+
V 1850 x Š 595 x D 668 x DR 668 mm

 

Dodatne informacije

Garancija

Energetski razred

Ledenica

Visina

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.