100% sigurna kupovina

LED High Bay reflektor 150 W Sunlight 6500K 15000lm

Sunlight
Sunlight

Model: LED REFLEKTOR highbay 150W
Snaga: 150W
Napon: 220V
Boja svjetlosti: 6500K
Lumeni: 15000lm

Mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata, već od 119.7 kn mjesečno.
 • American Express MasterCard Visa Diners
 • Dostava za ovaj artikl je besplatna!
  Naša najniža cijena:
  1.329,99 kn
  Cijena za plaćanje karticama 1436.39 kn / već od 119.7 kn/mj.
  Cijena za plaćanje PayPal-om 1383.19 kn

  Na zalihi

  Trenutno 10 kupaca gleda ovaj proizvod.

  Iz riječi “High Bay“, možemo vidjeti da “High Bay” lampe obično vise vrlo visoko na stropu. Ta područja ne mogu koristiti žarulje sa žarnom niti koje se koriste kod kuće ili u uredu budući da treba rasvijetliti veliko područje u npr. skladištu i to mora biti dovoljno osvijetljeno.

  CertifikatOsim svoje energetske efikasnosti i malog utorška energije, LED rasvjeta ima i vrlo dugačak vijek trajanja. Njeno korištenje je najefikasnije u prostorima gdje rasvjeta mora biti u funkciji većinu vremena poput ureda, ulica, parkova, parkirališta, industrijskih hala, škola, ali i obiteljskih kuća. Prednosti koje nudi LED rasvjeta su, osim u početku navedenih: izuzetno rijetki kvarovi, širok raspon boja, bez UV zračenja, mala snaga i dimezije, otpornost na udarce, više od 10 000 uključenja koja ne utječu na njen radni vijek, ekološki je prihvatljiva itd. LED rasvjeta je najbolje rješenje, ne samo zbog navedenih prednosti, već i zbog programa poticanja energetske efikasnosti zemalja članica EU.

  Više vezano uz isplativost LED rasvjete pročitajte na našem blogu u članku Isplati li se trenutnu rasvjetu zamijeniti LED rasvjetom?.

  Nudimo Vam kvalitetna rješenja za zamjenu stare, neadekvatne rasvjete u Vašim poslovnim prostorima, objektima i okolišu. Izrađujemo izračun i projektiranje rasvjete za Vaš stambeni ili poslovni prostor, u izgradnji ili obnovi. U tu svrhu, možemo Vam ponuditi, besplatno i bez ikakve obveze s Vaše strane, snimanje i analizu postojećeg stanja. Na osnovu podataka iz analize izraditi ćemo ponudu zamjene postojećih rasvjetnih tijela ili ugradnju novih rasvjetnih tijela, vodeći računa o potrebnoj kvaliteti i količini svjetla. Kliknite ovdje kako biste popunili upitnik za rasvjetu.

  Energetski razred

  A+

  Snaga

  150 W

  Toplina boje

  6500K

  Garancija

  2 godine

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.