Microsoft igrača konzola Xbox One X

3.399,00 kn

Xbox One X je najnaprednija Microsoftova igraća konzola do sada. U usporedbi s Xbox One, čak je 40 posto manji, ali i dalje održava performanse svog prethodnika. Ugrađena je unutarnja memorija kapaciteta 1 TB. Na njemu igrajte najnovije igre i gledajte video sadržaje u najboljoj Ultra HD razlučivosti, te uživajte u bogatijim bojama zahvaljujući tehnologiji High Dynamic Range (HDR). Priloženi bežični kontroler nudi još više prianjanja, više udobnosti i funkcionira putem Bluetooth veze koja je kompatibilna s drugim uređajima koji imaju instaliran sustav Windows 10.

Na upit

Nema na zalihi

Uplata po ponudi, avansno3.399,00 kn
Uplata putem PayPal-a3.534,96 kn
Uplata putem kreditne kartice3.670,92 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

SKU: 10609 Kategorije: , Oznake , , , , , , , Brands: .

Opis

40% više snage
S 40% više snage od bilo koje druge konzole, doživite realno 4K igranje. Igre se bolje igraju na Xbox One X. 8-jezgreni AMD CPU radi pri frekvenciji od 2,3 GHz, za poboljšanom umjetnom inteligencijom, detaljima i glađom interakcijom tijekom igranja. 12 GB GDDR5 grafičke memorije dodaje brzinu i snagu za omogućavanje većih svjetova, obzorja i brže vrijeme učitavanja. 6 Teraflop GPU omogućuje 4K okoline i likove, da postanu što realističniji.

Visoki grafički kapacitet
Samo 4K tehnologija prikaže igre u pravoj svjetlosti. Igre ožive s 2160p razlučivosti i 6 Teraflopova grafičke procesorske snage. u igrama kao što su Forza Motorsport 7, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves doživjet ćete svjetlije i živahnije boje i naučiti što znači igranje na najvišoj razini. Granica između pravog i virtualnog svijeta će nestati. Zajedno sa Dolby Atmos i Windows Sonic za slušalice doživjet ćete doista potpuni zvuk, koji vas postavlja u sredinu 3D prostornog zvuka.

4K Ultra HD
Standard 4K Ultra HD vam s četiri puta većom rezolucijom u odnosu na HD standard donosi, najčišće i najrealističnije vizualno iskustvo do sada. Xbox One X je jedina konzola, koja podupire pokretanje 4K igri pri 60 sličica po sekundi (FPS), zahvaljujući 40 prilagođenim procesorskim jedinicama, koji radi pri frekvenciji od 1,172 GHz. Također podržava gledanje videozapisa putem streaming web usluga, kao što je npr. Netflix, te gledanje Ultra HD Blu-ray filmova sa zadivljujućim vizualnim detaljima, koje jamči visok dinamični raspon (HDR).

IR prijemnik
Svoju konzolu Xbox One X lako povežite s drugim napravama, kao što su televizori, audio/video prijamnici i kabelski/satelitski prijamnici. Bez obzira na to igrate li igru ili gledate film, ugrađeni IR prijemnik omogućava brži odgovor.

Bežični kontroler
Najnoviji kontroler za Xbox konzole donosi još veću udobnost, bolje prianjanje i bežičnu tehnologiju Bluetooth, uz koju ćete lako igrati svoje najdraže igre na računalima, tabletima i telefonima s operativnim sustavom Windows 10.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.