Naočale za virtualnu stvarnost 3D filmovi i igre + Bluetooth daljinski kontroler

249,00 kn

BUDUĆNOST JE STIGLA!
Donosimo virtualnu stvarnost u Vaš dom.
Posjetite naš Centar i isprobajte virtualnu stvarnost.

Na zalihi

Uplata po ponudi, avansno249,00 kn
Uplata putem PayPal-a258,96 kn
Uplata putem kreditne kartice268,92 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Udaljenost između mobitela i leća je moguće mijenjati kako želite.
Naočale su prikladne za sve korisnike i mogu se koristiti uz mobitele veličine od 3.5 do 6.1”.
Korištenje naočala je pogodno za većinu pametnih telefona.
S ovim VR naočalama 3D iskustvo možete imati i kod kuće.
Naočale Vam omogućuju apsolutnu slobodu prilikom korištenja pošto niste vezani za nikakve kablove.
Podržavaju side by side 3D filmove.

 

Specifikacije proizvoda:

Brand: RITECH
Boja: bijela
Materijal: ABS
Tip: VR 3D naočale, Bluetooth kontroler
Sustav za podršku: Android, iOS
Kompatibilni modeli: iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, LG, HTC, Motorola, Letv
Smartphone Kompatibilnost: 88,9 – 152,4 mm / 3,5 do 6.1 inča
Bluetooth verzija: v3.0
Bežična udaljenost: 10m
Vrijeme čekanja: 100 sati
CPU: ARM968E-S jezgra
Kompatibilnost: Android uređajima, Apple uređaje, Tablet PC, itd
Neto težina: 243 g
Veličina VR 200 x 170 x 32 mm

Sadržaj pakiranja:

1 x RITECH III VR virtualna stvarnost 3D naočale
Korisnički priručnik 1 x
1 x Mali Pribor
1 x Bluetooth daljinski upravljač

Budućnost zabave postaje sadašnjost!

Upute za upotrebu

Ovaj bežični daljinski upravljač se može koristiti za upravljanje mobilnim telefonima, MID uređajima, TV box, smart TV, PC i drugim uređajima koji koriste bluetooth. Može se koristiti kao upravljač za igru, bežični miš, kontrola muzike, PPT prezentacijski daljinski itd. Podržava Android, iOS, Windows i dr.

Upute za povezivanje:

1. Paljenje: Držati tipku START do paljenja LED svjetla (oko 2 sekunde)

2. Gašenje: Držati tipku START do gašenja LED svjetla (oko 5 sekundi). Ako nema povezivanja s uređajem, nakon 5 minuta nastupa automatsko gašenje. Ako je uparivanje aktivno a ne koristi se, gašenje nastupa nakon 60 minuta.

3. Uparivanje: Nakon paljena LED indikator trepće. Uređaj je u modu za uparivanje. Na uređaju s kojim želimo upariti daljinski upravljač pokrenemo bluetooth pretraživanje i uparimo ga s uređajem MOCUTE-032X_xx. LED svjetlo će se ugasiti. Vaš uređaj je uparen s daljinskim upravljačem i više nema potrebe ponovno ga uparivati prilikom sljedećeg paljenja.

4. KEY mode: Prekidač s bočne strane uređaja staviti u položaj KEY. U ovom modu uređaj je predviđen za korištenje jednom rukom.
4.1 Upravljanje muzikom: Nakon uspješnog spajanja, na mobilnom uređaju pokrenemo music player. Pokrenemo play i možemo upravljati playerom putem daljinskog upravljača

5. GAME mode: Prekidač s bočne strane uređaja staviti u položaj GAME. U ovom modu uređaj je predviđen za korištenje s dvije ruke.

Veličina: 7,3cmx3,1cmx1,3cm
Protokol spajanja: Wireless 3.0 Compliant
Udaljenost spajanja: 2 – 10 metara
OS: Android/iOS/PC
CPU: ARM968E-S Core
Baterija: Punjiva litijska 3.7v
Radni napon: 0.5-8mA
Napon u stanju mirovanja: 0.5-1mA
Napon punjenja: 5V <200mA

Prvo korištenje VR Boxa donosi nezaboravno iskustvo. Zakoračiti ćete u potpuno novi svijet s pogledom od 360 stupnjeva koji Vam omogućava da gledate sve što se nalazi i događa oko Vas.

Upoznajte svijet 3D zabave kroz korištenje VR Boxa u vlastitom domu i oklini. Ovaj svestran uređaj pokreće Vaš pametni telefon dajući Vam uvid u carstvo tisuća besplatnih aplikacija, igara i filmova na internetu – sve u zadivljujućem 3D-u i virtualnoj realnosti.

Softveraške tvrtke sve više prihvaćaju ovu vrstu tehnologije te upravo zato VR sadržaj postaje sve raspoloživiji. Šetajte Parizom uz pratnju turističkog vodiča ili upoznajte svemir. Doživite skok s nebodera ili jednostavno gledajte 3D zapise na YouTube-u.

Iz dana u dan se razvijaju nove mogućnosti zabave na području sporta, televizije, igara, filmova…

Funkcioniranje VR Boxa

Umetnite svoj pametni telefon u mjesto predviđeno za to i isti tren pokrenite besplatne igre, aplikacije, slike i filmove iz cijelog svijeta u 3D tehnologiji. VR Box se ne sastoji od nikakve elektronike već njegove visoko kvalitetne leće stvaraju 3D sliku.

 

Što je virtualna stvarnost?
Virtualna stvarnost (VR) je računalno simulirano okruženje koje može simulirati fizičku prisutnost u mjestima u stvarnom svijetu ili u zamišljenim svjetovima. Virtualna stvarnost stvara trodimenzionalnu sliku koja okružuje korisnika i time mu daje potpuni doživljaj nekog mjesta ili situacije.

Primjena VR tehnologije
VR tehnologija prvo se počela primjenjivati na području baštine i arheologije, a danas se njezina primjena proširila na područja znanstvene fantastike, likovne umjetnosti, video igara, glazbenog svijeta, terapija, treninga, a i na područje obrazovanja.

Razvoj VR tehnologije
Kako bi doživjeli virtualnu stvarnost za početak su vam dovoljne naše VR naočale namijenjene generiranju virtualne stvarnosti i slušalice kako bi se što bolje doživjela određena simulacija.

Najbolje besplatne aplikacije i igre

Kupili ste svoj VR Box i što sad? Sad je vrijeme da zaronite u more zabave i sakupljanja izobilja besplatnih aplikacija i igara koje Internet nudi. Ovdje su nabrojene samo neke od mogućnosti.

NYT VR

The New York Times je nedavno dodao VR aplikaciju u svoju ponudu. Nudi besplatne dokumentarce i vijesti u 3D tehnologiji.

YouTube

Neovisno o tome radi li se o skakanju s visine, letu ili plivanju s morskim psima, YouTube je bogat VR sadržajem iz cijelog svijeta. „Skinite“ YouTube aplikaciju, upišite #360video i gledajte mnoštvo filmova s pogledom od 360 stupnjeva.

Sisters

Jedna od najstrašnijih VR aplikacija na internetu, priča o duhovima u prvom licu. Reći ćemo samo da se nalazite u napuštenoj vili usred oluje. Ostalo provjerite sami. ;-)

Google Cardboard Camera

Ova aplikacija korisnicima omogućuje snimanje panoramskih fotografija i njihovo pregledavanje na VR Boxu.

Orbulus

Aplikacija koju jednostavno morate instalirati. Dopušta Vam istraživanje apsolutno svega! Od Opera House u Sydneyju, Pariza noću, Chinatowna u San Franciscu pa sve do unutrašnjosti perilice rublja. Ukratko, posjetiti ćete mjesta za koja bi čak i sam Kristofor Kolumbo bio ljubomoran.

Rollercoaster (takozvani „vlak smrti“)

Radi se o fantasičnom VR simulatoru. Sjedite na prvom mjestu tijekom ove zastrašujuće vožnje jureći uz gradske nebodere i zgrade. Možete gledati lijevo, desno, gore – ali i dolje ako se usudite. Okrenite se i primijetiti ćete da niste sami… I oni vrište!

VR Jurassic Land

Ako Vaša djeca vole dinosaure, Jurrasic World će obožavati. Vozite se u džipu u stilu Jurrasic Parka i upoznajete dinosaure. Možete upoznati čak 5 vrsta dok mnoge tek dolaze. Naravno, T-Rex je neizbježan.

Arizona Sunshine

Pomisao na takvu blizinu zombija da možete namirisati njihovo raspadajuće tijelo možda nije za svakog, ali ovo definitivno jest jedna od onoih igara koje jednostavno morate isprobati. Trčite ili se borite – odluka je na Vama.

Lista uređaja na kojima naočale provjereno rade:
Sve kupce molimo da nam jave koje uređaje imaju kako bismo redovno nadopunjavali listu s kompatibilnim uređajima. (dimenzije od 4.7 do 6.1” u pravilu sve rade bez ikakvih problema)

Iphone 6 Plus, Iphone 6, Iphone 3G, Iphone 3GS, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6S/Plus, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, HTC One, HTC One M8, Nokia Lumia 620, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925..

Dijelovi teksta o VR tehnologiji i primjeni preuzeti od autora Duško Jelaska, Ivan Lovrić, Ivona Jukić

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.