Norveški električni radijator BEHA LV10 1000W (ugrađen WiFi)

1.680,58 kn

Pametni električni štedni norveški radijator

Niski model od 20cm visine.

V: 20 cm Š: 129,9 cm D: 8,3 cm Snaga: 1000 W

Uplata po ponudi, avansno1.680,58 kn
Uplata putem PayPal-a1.747,80 kn
Uplata putem kreditne kartice1.815,03 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Preporuka:

0 – 4 m2 = 400W
4 – 6 m2 = 600W
5 – 8 m2 = 800W
6 – 10 m2 = 1000W
8 – 12 m2 = 1250W
12 – 15 m2 = 1500W
15 – 20 m2 = 2000W

BEHA SmartHeaters – BEHA pametni norveški radijator (SmartHeater) može se koristiti s WiFi kontrolom aplikacijom ili ručno postavljanjem željene sobne temperature pomoću termostatskog kotača. Kontrola putem aplikacije omogućuje vam postavljanje temperature radijatora u svakoj sobi neovisno, za svaki sat u danu i svaki dan u tjednu. Kada se radijatori programiraju pomoću aplikacije, svaki radijator slijedi zadanu temperaturu u aplikaciji do ponovne izmjene programa u aplikaciji. Na program neće utjecati nestanak struje ili izgubljena internetska veza.
Ako se radijatorom rukuje ručno u slučaju nestanka struje, radijator se vraća na ručno postavljenu temperaturu kada se napajanje ponovno uključi. Radijator se može uključiti i isključiti pomoću aplikacije. Isto se može učiniti i sa zaštitom od smrzavanja i sigurnosnom zaštitom za djecu. Aplikacija BEHA dizajnirana je za upravljanje grijanjem na više lokacija, npr. vaš dom, vašu kuću za odmor ili bilo koje drugo mjesto gdje možete instalirati BEHA pametni norveški radijator (SmartHeater). Pomoću aplikacije BEHA, daljinsko upravljanje radijatorima je na vrhu vašeg prsta u bilo kojem trenutku, bilo gdje, gdje je dostupna internetska veza.
BEHA pametni norveški radijator (SmartHeater) imaju funkciju detekcije provjetravanja. Kada se prozor otvori pored radijatora u prostoriji u kojoj je sobna temperatura iznad 15˚C, radijator će spustiti svoju radnu temperaturu na 5˚C (zaštita od smrzavanja) dok traje provjetravanje prostora. Ova će funkcija biti aktivna maksimalno 15 minuta. Svi BEHA radijatori imaju ugrađenu funkciju zaštite od smrzavanja. Aplikacija BEHA automatski će se ažurirati kada su dostupne nove ili izmijenjene funkcije.

Certifikati – BEHA norveški pametni konvektorski radijatori su odobreni i certificirani prema međunarodnim CCA specifikacijama EN 60335 i nose oznaku CE, čime se pridržavaju europskih sigurnosnih standarda i standarda za elektromagnetsku kompatibilnost.
BEHA norveški pametni konvektorski radijatori posjeduju IP24 stupanj zaštite i mogu se ugraditi u kupaonice i druge vlažne prostore.

Montaža – BEHA norveški pametni konvektorski radijator dizajniran je da se uklopi u najhladniji dio kuće – ispod prozora. Za sigurnu instalaciju i rad, radijatori su dvostruko izolirani i mogu se spojiti na 220-240V zidnu utičnicu; uzemljenu ili ne uzemljenu.

BEHA radijatori imaju posebno dizajniran grijaći element izrađen od ekstrudiranog aluminija. Prednost je niža površinska temperatura na samom elementu koja sprječava paljenje prašine tijekom zagrijavanja. Ovo je velika prednost za osobe koje pate od astme i alergija.

Norveški štedni pametni radijator PV WiFi je rezultat više od 100 godina iskustva i tradicije tvrtke BEHA. Dizajniran i proizveden u Norveškoj, zadovoljava najstrože zahtjeve za kvalitetom i sigurnošću, te je u potpunosti sukladan sa ECO DESIGN direktivom EU za smanjenje potrošnje električne energije za grijanje.

BEHA radijatori su profesionalni proizvod i mogu se koristiti kao osnovno grijanje kuća, stanova, vikendica, mobilnih kućica, ureda, lokala i drugih objekata ili kao pomoćno grijanje ili dogrijavanje u kombinaciji s drugim oblicima grijanja (klima, kamin itd.)

Radijator posjeduju precizan elektronski termostat sa integrirani WiFi modulom, laserski projektor koji projecira podešenu temperaturu i sve obavijesti na pod, kotačić za ručno upravljanje ako korisnik ne želi koristiti WiFi.

BEHA radijatori posjeduju napredni nisko temperaturni grijač, iznimno velike površine i velikog kapaciteta prolaska zraka, što u kombinaciji s niskom temperaturom grijača i preciznim termostatom osigurava minimalnu potrošnju energije uz maksimalno efikasno grijanje i pri normalnim zimskim temperaturama i pri ekstremno niskim temperaturama do -35C.

BEHA radijatori su projektirani i sigurnosno cerftificirani da se bezbrižno mogu koristiti 0-24h/365 dana u godini bez nadzora i gašenja.

Kada se radijator koristi u kombinaciji sa WiFi i mobilnom aplikacijom – korisnik može kontrolirati neograničen broj radijatora i neograničen broj nekretnina u kojima su BEHA radijatori s daljinske lokacije putem interneta – što uključuje sljedeće funkcije: spuštanje i dizanje temperature na radijatoru, pregled prosječne temperature soba u kojima se nalaze radijatori, podešavati dnevnih i tjednih tajmera (potpuno programabilni po danu i satu), daljinski paliti i gasiti radijatore, uključivati opciju zaštite protiv smrzavanja i zaštite za djecu (zaključavanje ručne kontrole pomoću kotačića radijatora).

Radijatori dolaze s 5 godina tvorničkog jamstva i proizvedeni su u Porsgrunnu u Norveškoj.

Dodatne informacije

Snaga

Garancija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.