Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria Silent 15 P

1.890,00 kn

Olimpia Splendid donosi novu liniju odvlaživača zraka Aquaria, u novom i još tišem izdanju Silent 15 P. Riješite se nesnosnih sparina uzrokovanih povećanom količinom vlage u zraku te spriječite štetno djelovanje koje vlaga ima na vaše pokućstvo, odjeću, obuću i ostale osobne predmete poput umjetnina. Korištenjem odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor činite ugodnijim za boravak.

Uplata po ponudi, avansno1.890,00 kn
Uplata putem PayPal-a1.965,60 kn
Uplata putem kreditne kartice2.041,20 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Tehničke karakteristike
Radna tvar: R290
Napon priključka: 230 V / 50 Hz
Jamstvo: 24 mjeseca
Kapacitet odvlaživanja: do 15 l / 24 sata (pri 32°C / 80 % RH)
Brzine ventilatora: 2 brzine
Protok zraka (m3/h): 110
Spremnik za vodu (L): 2
Težina (Kg): 12
Dimenzije (V׊×D) mm: 500×280×200
Razina buke (dBA): 36

Linija Aquaria Silent donosi sve što jedan ozbiljan odvlaživač i treba, ali u snažnoj i tihoj izvedbi. Naime, ovaj model može se pohvaliti niskom razinom buke rada do samo 38 dB. Pražnjenje vode dodatno je olakšano uklonjivim spremnikom kapaciteta 2 L koji dolazi s drškom za lakši prijenos.

Ono što ga čini posebno zanimljivim za korištenje u kućanstvu je funkcija Laundry Mode, odnosno posebno zamišljen režim rada za što brže sušenje veša. Upravljanje je iznimno lako pomoću modernog zaslona na dodir i jednostavnog prikaza razine vlage i temperature u prostoriji. U slučaju da zaboravite na uključen odvlaživač, ne morate se brinuti, jer će se sam ugasiti kada se spremnik vode napuni do vrha. Od drugih funkcionalnosti tu su 24 satni timer za bezbrižan rad, automatska kontrola vlage i kontinuirano isušivanje. Ukoliko dođe do prestanka i kasnije povratka struje, uređaj sam nastavlja s radom. Za zaštitu od smrzavanja tu je i električni uređaj za odmrzavanje, pa se odvlaživač bez brige može koristiti i za vrijeme nižih temperatura.

Na kraju, ne smijemo zaboraviti i zračnu filtraciju. Iako mu filtracija zraka nije glavna namjena, ovaj odličan uređaj posjeduje i protuprašni filtar, koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku i dodatno doprinosi kvaliteti zraka u prostoriji. Uz njega, tu je i filtar s aktivnim ugljenom koji dodatno pročišćava zrak i zadržava neugodne mirise.

Dodatne informacije

Garancija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.