Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria Slim 14 P

1.777,50 kn (235,91 €)

Olimpia Splendid donosi novu liniju odvlaživača zraka Aquaria, u novom i još tanjem izdanju Slim 14 P. Riješite se nesnosnih sparina uzrokovanih povećanom količinom vlage u zraku te spriječite štetno djelovanje koje vlaga ima na vaše pokućstvo, odjeću, obuću i ostale osobne predmete poput umjetnina. Korištenjem odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor činite ugodnijim za boravak.

Na upit

Nema na zalihi

Uplata po ponudi, avansno1.777,50 kn (235,91 €)
Uplata putem PayPal-a1.848,60 kn (245,35 €)
Uplata putem kreditne kartice1.919,70 kn (254,79 €)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Tehničke karakteristike
Radna tvar: R290
Napon priključka: 230 V / 50 Hz
Jamstvo: 24 mjeseca
Kapacitet odvlaživanja: do 14 l / 24 sata (pri 32°C / 80 % RH)
Brzine ventilatora: 1 brzina
Protok zraka (m3/h): 120
Spremnik za vodu (L): 2
Težina (Kg): 9.5
Dimenzije (V׊×D) mm: 500×276×185
Razina buke (dBA): 42

Linija Aquaria Slim donosi sve što jedan ozbiljan odvlaživač i treba, ali u puno praktičnijem i kompaktnijem ruhu. Naime, ovaj model može se pohvaliti dubinom od samo 185 mm i kotačićima koji olakšavaju prijenos po potrebi, dok će se za lakšu kontrolu rada pobrinuti poluprozirni spremnik vode koji vam omogućuje brzi pregled razine vode.

Upravljanje je iznimno lako pomoću modernog zaslona na dodir i jednostavnog prikaza razine vlage i temperature u prostoriji. U slučaju da zaboravite na uključen odvlaživač, ne morate se brinuti, jer će se sam ugasiti kada se spremnik vode napuni do vrha. Od funkcionalnosti tu su 24 satni timer za bezbrižan rad i automatski restart koji osigurava da ukoliko dođe do prestanka i kasnije povratka struje, uređaj sam nastavlja s radom. Za zaštitu od smrzavanja tu je i električni uređaj za odmrzavanje, pa se odvlaživač bez brige može koristiti i za vrijeme nižih temperatura.

Na kraju, ne smijemo zaboraviti i zračnu filtraciju. Iako mu filtracija zraka nije glavna namjena, ovaj odličan uređaj posjeduje i protuprašni filtar, koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku i dodatno doprinosi kvaliteti zraka u prostoriji.

Dodatne informacije

Garancija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.