Ovlaživač zraka Olimpia Splendid Limpia 2

382,50 kn (50,77 €)

Olimpia Splendid donosi novi model ovlaživača zraka Limpia 2, dio serije kompaktnih ovlaživača velikih mogućnosti. Ovaj odlični uređaj pravo je malo čudo kada se želite riješiti suhog zraka u vašem domu, pogotovo zimi. Dosta je ispucanih usana, nadraženih očiju i napadaja kašlja uzrokovanih presuhim zrakom, dobrim djelom nastalim grijanjem prostora.

Na upit

Nema na zalihi

Uplata po ponudi, avansno382,50 kn (50,77 €)
Uplata putem PayPal-a397,80 kn (52,80 €)
Uplata putem kreditne kartice413,10 kn (54,83 €)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Tehničke karakteristike
Napon priključka: 230 V / 50 Hz
Jamstvo: 24 mjeseca
Kapacitet ovlaživanja: do 3.6 l / 24 sata (0.15 l/h)
Spremnik za vodu (L): 2
Težina (Kg): 0.8
Dimenzije (V׊×D) mm: 189×180×180

Ovaj model dolazi s spremnikom vode kapaciteta 2L koji će vas naravno obavijestiti o tome kada se isprazni, kako bi mogli u trenu napuniti i nesmetano nastaviti s radom. Upravljanje je iznimno lako putem praktične i moderne kontrole na dodir s kojim ćete lako optimizirati postavke i programirati rad svog ovlaživača unutar idućih 8 sati.

Ovlaživač zraka Limpia 2 uz svoju glavnu funkciju donosi i zanimljiv spoj drugih dobrih ideja. Zamišljen ne samo kao ovlaživač, već potpuno umirujuće iskustvo za korisnika , ovaj model može vam poslužiti i kao prijenosno noćno svjetlo na vašem ormariću. No, ovdje se ne radi samo o običnom dosadnom svjetlu, već o „CHROMOTHERAPY“ funkciji koja emitira promjenjivu i umirujuću obojenu svjetlost širokog spektra boja, a sve za vaše uživanje u blagostanju. Uživajte u novom, umirujućem i zdravijem ambijentu.

Kada govorimo o ovlaživačima zraka, uz već navedene korisne karakteristike, poznate su i brojne druge blagodati ove tehnologije i njihove primjene, ne samo u svrhu očuvanja vašeg zdravlja, već i vašeg doma.

Dodatne informacije

Garancija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.