Ovlaživač zraka Olimpia Splendid Limpia 4

517,50 kn (68,68 €)

Olimpia Splendid donosi novi model ovlaživača zraka Limpia 4, dio serije kompaktnih ovlaživača velikih mogućnosti. Ovaj odlični uređaj pravo je malo čudo kada se želite riješiti suhog zraka u vašem domu, pogotovo zimi. Dosta je ispucanih usana, nadraženih očiju i napadaja kašlja uzrokovanih presuhim zrakom, dobrim djelom nastalim grijanjem prostora.

Na upit

Nema na zalihi

Uplata po ponudi, avansno517,50 kn (68,68 €)
Uplata putem PayPal-a538,20 kn (71,43 €)
Uplata putem kreditne kartice558,90 kn (74,18 €)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Tehničke karakteristike
Napon priključka: 230 V / 50 Hz
Jamstvo: 24 mjeseca
Kapacitet ovlaživanja: do 7.2 l / 24 sata (0.3 l/h)
Spremnik za vodu (L): 4
Težina (Kg): 1.2
Dimenzije (V׊×D) mm: 290×204×205

Ovaj model dolazi s spremnikom vode kapaciteta 4L koji će vas naravno obavijestiti o tome kada se isprazni, kako bi mogli u trenu napuniti i nesmetano nastaviti s radom. Upravljanje je iznimno lako putem praktične kontrole s kojom ćete lako optimizirati postavke i programirati rad svog ovlaživača unutar idućih 8 sati. Uz standardni način upravljanja, ovaj model nudi i kontrolu putem daljinskog upravljača.

Ovlaživač zraka Limpia 4 uz svoju glavnu funkciju donosi i zanimljiv spoj drugih dobrih ideja. Zamišljen ne samo kao ovlaživač, već potpuno umirujuće iskustvo za korisnika , ovaj model može vam poslužiti i kao prijenosno noćno svjetlo na vašem ormariću. No, ovdje se ne radi samo o običnom dosadnom svjetlu, već o „CHROMOTHERAPY“ funkciji koja emitira promjenjivu i umirujuću obojenu svjetlost širokog spektra boja, a sve za vaše uživanje u blagostanju. Uživajte u novom, umirujućem i zdravijem ambijentu.

Kako bi korištenje bilo upravo po vašim specifikacijama, Limpia 4 dolazi s vrlo korisnom funkcijom “Vario Power”. Ona vam omogućuje da jačinu i količinu ispuha pare prilagodite svojim željama i potrebama.

Kada govorimo o ovlaživačima zraka, uz već navedene korisne karakteristike, poznate su i brojne druge blagodati ove tehnologije i njihove primjene, ne samo u svrhu očuvanja vašeg zdravlja, već i vašeg doma.

Dodatne informacije

Garancija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.