Aktualni veleprodajni cjenici

DayLux LED rasvjeta na tržištu regije

Kroz godine poslovanja, te zahvaljujući kvaliteti naših proizvoda, prihvatljivim cijenama i odličnim post-prodajnim uslugama CEE d.o.o. je postao sinonim za kvalitetnu LED rasvjetu u regiji.
Surađujemo sa svim respektabilnim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a u ponudi imamo više od 150 LED artikala (ukupni asortiman prelazi 5000). Stalna ekspanzija dovela nas je do tržišne pozicije od 10% sve LED rasvjetne opreme u Hrvatskoj.
DayLux LED proizvodi su predstavljeni na stranici www.cee.hr, a obuhvaćaju sljedeće kategorije: LED cijevi T8 & LED rigid bar, LED High Bay lampe, LED plafonjere, LED reflektori, LED trake, LED transformatori i kontroleri, LED ugradbena rasvjeta, LED žarulje. Svi naši proizvodi su izrađeni modernom tehnologijom iz koje je proizašao savršen spoj kvalitete i povoljne cijene.
Nudimo odlične veleprodajne popuste, rabat na redovne i na akcijske cijene koje možete lako provjeriti na našoj internet trgovini www.cee.hr, te zatražiti osnovni veleprodajni cjenik za partnere putem kontakt forme na ovoj stranici.

Želiš postati naš distributer?

Vaše ime i prezime (obavezno)

Tvrtka

Kontakt telefon

Vaš Email (obavezno)

Zanima me

Posebne napomene

Anti-spam provjera

Tehnička podrška i povezivanje

Našim partnerima omogućujemo direktno povezivanje na naš lager putem XML datoteke sa dogovorenim rabatima, kako bi mogli svoj CRM ili webshop povezati s nama te u svakom trenutku imati točnu cijenu i dostupnost pojedinog artikla.

Podrška korisnicima

Osim garancije, CEE d.o.o. svojim veleprodajnim i krajnjim kupcima omogućava dostavu DayLux proizvoda na području cijele Hrvatske i Slovenije.
Nadamo se da ćete uvrstiti naše proizvode u svoj prodajni asortiman. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.