Kondenzacijski kombinirani zidni bojler BOSCH Condens 3000 ZWB 28-3 CE 23 28kW

 2.389,51

Naš plinski zidni uređaj Condens 3000 W nenadmašan je sa svojim brojnim prednostima – i to na najmanjem prostoru. Solarno je kompatibilan, može se jednostavno posluživati preko višefunkcijskog zaslona i pruža besprijekorni komfor topline.

Uplata po ponudi, avansno 2.389,51
Uplata putem PayPal-a 2.485,09
Uplata putem kreditne kartice 2.580,67
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Tehnički podaci
Maks. nazivni toplinski učinak (Pmax) 40/30 °C (kW): 21,8
Min. nazivni učinak grijanja (Pmin) 40/30 °C (kW): 8,1
Namjena: za grijanje i pripremu tople vode
Sezonska energetska učinkovitost grijanja prostora (%): 92
Razred energetske učinkovitosti grijanja: A
Energetska učinkovitost pri zagrijavanju vode (%): 81
Razred energetske učinkovitosti pri zagrijavanju vode: A
Deklarirani profil opterećenja: XL
Masa (bez ambalaže) (kg): 44
Dimenzije – širina*visina*dubina (mm): 400*850*370

Veliki učinak osunčane perspektive
Condens 3000 W pruža sve prednosti moderne kondenzacijske tehnologije. Što se tiče komfora grijanja, s ovim plinskim zidnim kondenzacijskim uređajem bez sumnje ste na strani dobitnika, jer se u svakom trenutku može kombinirati s Bosch solarnim sustavom. U tom slučaju ćete dvostruko profitirati: od energetske učinkovitosti Condens 3000 W i od besplatne energije Sunčevih zraka.

Prilagođen svakom tipu stana
Prošla su vremena glomaznih i nezgrapnih kotlova. Sa svojim idealnim dimenzijama 400 x 850 x 370 mm, moderan plinski zidni kondenzacijski uređaj može naći mjesta i u najmanjem stanu. I uz to još uljepšava interijer. Uz to, Condens 3000 W radi gotovo nečujno.

Kompletno osiguran
Može se dogoditi da djeca iz znatiželje pritisnu jedan ili nekoliko gumbi. Condens 3000 W je najbolje osiguran za takve slučajeve. Jednim pritiskom na tipku možete fiksirati jednom provedena podešavanja. Bez obzira koji ste gumb pritisnuli, zajamčeno vas neće šokirati hladan tuš. Specijalna sigurnosna komponenta ne dopušta nikakve promjene već provedenih podešavanja. Ali to nije sve. Ako bi se neočekivano pojavila smetnja u radu, automatski će biti signalizirana tonom upozorenja (zvučnu funkciju je moguće isključiti).

Pregled prednosti
▶ Idealan za obiteljske kuće i kuće u nizu, prilagođen etažnim stanovima
▶ Kao uređaj za grijanje, isporučuje se pripremljen za priključak spremnika tople vode
▶ Kao kombinirani uređaj, integrirana je priprema tople vode
▶ Posebno tih rad
▶ Jednostavan za posluživanje preko ergonomski oblikovanog zaslona
▶ Solarno kompatibilan

Nepovratna dimovodna zaklopka
Funkcija nepovratne zaklopke je spriječiti ulazak dimnih plinova iz pretlačnog dimovoda, na koji je spojen veći broj uređaja za grijanje, u uređaj za grijanje koji trenutno nije u radu. Stoga je ovaj sigurnosno-funkcionalni element obavezan dio pretlačnih sustava sanacije s priključkom većeg broja plinskih uređaja na jedan dimovod. Kondenzacijski uređaji Bosch sadrže tvornički ugrađenu dimovodnu zaklopku, te su time već tvornički spremni za sanaciju s korištenjem pretlačnog sustava, odnosno sustava s mogućnošću priključka većeg broja uređaja na jedan dimovod. Nadalje, uređaji Bosch ispitani su i certificirani zajedno s originalnim dimovodnim sustavom, tako da se certifikat prema plinskoj direktivi odnosi na uređaj s dimovodnim sustavom kao na cjeloviti sustav, dakle vrijedi za uređaj, zaklopku i dimovod.

Idealan za sve zahtjeve
Condens 3000 W dostupan je kao uređaj za grijanje (ZSB varijanta) i kao kombinirani uređaj za grijanje i pripremu potrošne tople vode (ZWB varijanta). Moderna kondenzacijska tehnologija nenadmašna je svojom niskom potrošnjom i visokim komforom korištenja energije. Zahvaljujući nižim troškovima grijanja, kondenzacijski kotlovi se mogu amortizirati već za nekoliko godina. Time se i značajno povisuje vrijednost vašeg stambenog objekta

Dodatne informacije

Namjena

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.