O nama

Centar energetske efikasnosti kruna je dvadesetogodišnjeg uspješnog rada

tvrtka Markov d.o.o. (koja je promjenila ime u cee d.o.o.) i Markov Trade d.o.o.  svoje su cjelokupno znanje i iskustvo uložile u stvaranje ovog centra, koji je jedinstven u čitavoj Hrvatskoj. U njemu se nude pametna energetska rješenja koja kupcima garantiraju uštedu uz visoku razinu ekološke prihvatljivosti. Vrijednost ove cjelokupne investicije iznosi preko deset milijuna kuna, a na cijelom je projektu zaposleno 40 djelatnika.

Na čak preko 1000 m2 prodajno – izložbenog, skladišnog i uredskog prostora prezentirana je cjelovita ponuda najsuvremenijih energetskih rješenja. Posjetiteljima Centra će biti posebno zanimljivo uživo vidjeti, isprobati te doživjeti funkcioniranje modernih energetskih sustava u praksi. To sve omogućuje oprema koja je instalirana u izložbenom dijelu našeg Centra. Dakle, osim kupovine, moguće je svu opremu ranije vidjeti u funkciji. Od uređaja za hlađenje i sustava za grijanje do probne vožnje na jednom od naših popularnih električnih bicikala. Veliki izbor LED rasvjete te naše ljubazno i stručno osoblje su najbolja kombinacija koja dovodi do zadovoljnih kupaca koji osim prilike da tu rasvjetu vide uživo, mogu i saznati zašto se upravo njome isplati zamijeniti postojeću rasvjetu.

Internet kupovina

Uz kupovinu u Centru, nudimo i mogućnost narudžbe preko naše Internet trgovine i besplatnu dostavu za iznose preko 500 kuna prilikom koje će naručena roba biti dostavljena na Vašu adresu u roku 3-14 dana, a ako se registrirate u svakom trenutku možete vidjeti status Vaše pošiljke. Svaki proizvod koji se nalazi na našoj Internet trgovini uz sliku je i pobliže opisan kako biste dobili što bolji uvid u njegove karakteristike.

Pratite nas na društvenim mrežama

Na našim Internet stranicama se također nalazi blog koji pišu stručni zaposlenici prateći najnovije trendove – radilo se o LED rasvjeti ili aktualnostima koje su vezane uz sufinanciranje energetske učinkovitosti i sustava obnovljivih izvora energije te slično. Moguće je pročitati o pojedinim našim projektima vezanima uz centralno i etažno grijanje, solarne sisteme itd. Osim navedenog, često objavljujemo i savjete vezane uz uštedu energije te samim time i za smanjenje troškova. Prisutni smo i na popularnim društvenim mrežama – Facebook, LinkedIn, Google+ te YouTube.

Moderno uređen ambijent samog Centra te uvijek nasmiješeni i stručni djelatnici čine kupovinu iznimno ugodnom i jednostavnom nastojeći biti uvijek na raspolaganju upravo Vama i Vašim potrebama.