Akcija za sanaciju sustava grijanja u objektima oštećenim u potresu

Poštovani i dragi kupci,
potres Vam je prouzročio velike patnje i materijalne štete, koje si nikada u potpunosti nećemo moći predočiti. Želimo Vam poručiti da smo i dalje zajedno, uz Vas. Vrijeme je da Vaš stambeni objekt ponovno pretvorimo u dom. Ugodan i kvalitetan.
Ono što sada učinimo, i kako sada postupimo, obilježit će nam budućnost i kvalitetu nastavka života i stanovanja. Zato neka to dugoročno gledano bude što učinkovitije. Ugodna klima Vašeg doma naša je specijalnost.
Za Vas smo pripremili posebnu ponudu određenih uređaja za grijanje i pripremu tople vode po jedinstvenim cijenama. Ponudu možete iskoristiti uz predočenje negativnog dimnjačarskog nalaza ili uz predočenje Izjave predstavnika stanara da je objekt oštećen u potresu.
Ova je ponuda, dragi kupci, namijenjena samo i upravo Vama koji ste u vlasništvu objekata oštećenim u potresu, i daje Vam mogućnost obnove grijanja i pripreme tople vode novim uređajem u jedinstvenoj i ograničenoj ponudi. Iskoristite je!

Ponuda uključuje 3 različita kondenzacijska paketa:

Naručite ih putem Internet trgovine, e-maila (info@cee.hr) ili telefona (040/341-357).

Dostava na Vašu adresu je besplatna.

Kondenzacijski uređaji Bosch sadrže tvornički ugrađenu dimovodnu zaklopku, te su time već tvornički spremni za sanaciju s korištenjem pretlačnog sustava, odnosno sustava s mogućnošću priključka većeg broja uređaja na jedan dimovod. Funkcija nepovratne zaklopke je spriječiti ulazak dimnih plinova iz pretlačnog dimovoda, na koji je spojen veći broj uređaja za grijanje, u uređaj za grijanje koji trenutno nije u radu. Stoga je ovaj sigurnosno funkcionalni element  obavezan dio pretlačnih sustava sanacije s priključkom većeg broja plinskih uređaja na jedan dimovod. S tehničkog stanovišta razlikuju se izvedbe dimovodnih zaklopki, a sa zakonske strane razlikuje se i njihov smještaj. Naime, ukoliko se nalazi u samom uređaju za grijanje, kao što je to slučaj kod uređaja Bosch, dimovodna zaklopka je ispitana i certificirana u sklopu ispitivanja uređaja.
Stoga certifikat, koji je izrađen prema plinskoj direktivi (GAD – Gas Directive), obuhvaća i nepovratnu zaklopku.
Nadalje, uređaji Bosch ispitani su i certificirani zajedno s originalnim dimovodnim sustavom, tako da se certifikat prema plinskoj direktivi odnosi na uređaj s dimovodnim sustavom kao na cjeloviti sustav, dakle vrijedi za uređaj, zaklopku i dimovod.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)