Sufinanciranje fotonaponske elektrane

Načelnik Općine Strahoninec raspisao je Javni poziv za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju na području Općine Strahoninec u 2023. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih sredstava za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju na području Općine Strahoninec u 2023. godini.

Cilj Poziva je povećanje korištenja obnovljivih izvora energije na području Općine Strahoninec, povećanje otpornosti kućanstva na volatilnost cijena na tržištu te smanjenje emisije CO2. Planira se odobrenje bespovratnih subvencija za izradu glavnog projekta koji je izrađen u 2022. i 2023. godini.

Rok za podnošenje prijava je trajno otvoren poziv do iskorištenja predviđenih sredstava, a najkasnije do 31.12.2023. godine. Na Poziv je moguće dostaviti samo jednu prijavu po prijavitelju.

☀ Zakoračite u energetsku neovisnost! ☀

Za više informacija možete nas nazvati na broj ☎️ 040/341-271 ili nas posjetite na adresi Braće Graner 5 u Čakovcu. Čekamo Vas! 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)