Robot usisivač Optonica Visual Smart Camera

 500,00

Robotski usisavač snage baterije 2600 mAh sa vremenom punjenja 5-6h, a vremenom rada od 80-120 minuta, kapacitet posude za prašinu je 300ml.

Uplata po ponudi, avansno 500,00
Uplata putem PayPal-a 520,00
Uplata putem kreditne kartice 540,00
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn
(osim za kategoriju pločice)
Mogućnost povrata u roku 14 dana
Brza i pouzdana dostava sa praćenjem paketa

Opis

Robotski usisvač snage baterije 2600 mAh sa vremenom punjenja 5-6h, a vremenom rada od 80-120 minuta, kapacitet posude za prašinu je 300ml.

Usisivač ima ugrađen senzor koje onemogućuje padanje, što je korisno, ukoliko u prostoru koji se usisava ima povišenih dijelova. Moguće ga je upariti sa Google Assistantom i Alexom. Ima ugrađenu kameru pomoću koju izbjgava zabijanje u stvari i namještaj, također dolazi sa dockom za punjenje i daljinskim. Moguće je definirati granice, koje ograničavaju prelazak u pojedine sobe ili dijelove prostorije u koje ne želite da robot ide.

Nakon što se isprazni, usisivač sam ide na dock za punjenje i po završetku punjenja, nastavlja sa usisivanjem gdje je stalo.

U pakiranju dolazi spremnik za prašinu i spremnik za vodu, te krpa za prašinu, dvije rotirajuće četkice i dvije dodatne četkice, dock za punjenje, daljinski i uputstvo za uporabu.

Jamstvo je 24 mjeseca.

Dodatne informacije

Garancija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.