Norveški radijatori – suvremeni dizajn i troškovno učinkovito grijanje poboljšat će Vašu unutarnju klimu

Iskoristivost norveških radijatora BEHA jest 100-postotna. Sva se električna energija pretvara u grijaču energiju i ne nastaju nepotrebni gubici.

BEHA pametni norveški radijator (SmartHeater) može se koristiti s WiFi kontrolom aplikacijom ili ručno postavljanjem željene sobne temperature pomoću termostatskog kotača. Kontrola putem aplikacije omogućuje vam postavljanje temperature radijatora u svakoj sobi neovisno, za svaki sat u danu i svaki dan u tjednu. Kada se radijatori programiraju pomoću aplikacije, svaki radijator slijedi zadanu temperaturu u aplikaciji do ponovne izmjene programa u aplikaciji.

Na program neće utjecati nestanak struje ili izgubljena internetska veza.

Ako se radijatorom rukuje ručno u slučaju nestanka struje, radijator se vraća na ručno postavljenu temperaturu kada se napajanje ponovno uključi.

Radijator se može uključiti i isključiti pomoću aplikacije. Isto se može učiniti i sa zaštitom od smrzavanja i sigurnosnom zaštitom za djecu. Aplikacija BEHA dizajnirana je za upravljanje grijanjem na više lokacija, npr. vaš dom, vašu kuću za odmor ili bilo koje drugo mjesto gdje možete instalirati BEHA pametni norveški radijator (SmartHeater). Pomoću aplikacije BEHA, daljinsko upravljanje radijatorima je na vrhu vašeg prsta u bilo kojem trenutku, bilo gdje, gdje je dostupna internetska veza.

BEHA pametni norveški radijator (SmartHeater) imaju funkciju detekcije provjetravanja. Kada se prozor otvori pored radijatora u prostoriji u kojoj je sobna temperatura iznad 15˚C, radijator će spustiti svoju radnu temperaturu na 5˚C (zaštita od smrzavanja) dok traje  provjetravanje prostora. Ova će funkcija biti aktivna maksimalno 15 minuta. Svi BEHA radijatori imaju ugrađenu funkciju zaštite od smrzavanja.

Aplikacija BEHA automatski će se ažurirati kada su dostupne nove ili izmijenjene funkcije.

Certifikati

BEHA norveški pametni konvektorski radijatori su odobreni i certificirani prema međunarodnim CCA specifikacijama EN 60335 i nose oznaku CE, čime se pridržavaju europskih sigurnosnih standarda i standarda za elektromagnetsku kompatibilnost. BEHA norveški pametni konvektorski radijatori posjeduju IP24 stupanj zaštite i mogu se ugraditi u kupaonice i druge vlažne prostore.

Montaža

BEHA norveški pametni konvektorski radijator dizajniran je da se uklopi u najhladniji dio kuće – ispod prozora. Za sigurnu instalaciju i rad, radijatori su dvostruko izolirani i mogu se spojiti na 220-240V zidnu utičnicu; uzemljenu ili ne uzemljenu.

BEHA radijatori imaju posebno dizajniran grijaći element izrađen od ekstrudiranog aluminija. Prednost je niža površinska temperatura na samom elementu koja sprječava paljenje prašine tijekom zagrijavanja. Ovo je velika prednost za osobe koje pate od astme i alergija.

NORVEŠKI ELEKTRIČNI RADIJATORI LV MODELI - Modeli radijatora ...

Ako se postavljena temperatura mijenja pomoću aplikacije ili ručno, nova postavljena temperatura prikazat će se na podu 10 sekundi.

Integrirani WiFi – Kontrolirajte sobnu temperaturu u svakoj sobi – neovisno, korištenjem tjednih programa

Funkcija WiFi je integrirana u radijator. Radijatorom se može upravljati kao SmartHeater pomoću aplikacije ili ručno kao tradicionalnim radijatorom.
Namještena temperatura projicira se na pod ispod grijača.
Neovisno koliko dugo traje prekid napajanja, BEHA SmartHeater će se vratiti na zadanu temperaturu korisnika kada se napajanje vrati. Neće se vratiti na tvorničke postavke.
BEHA radijatori testirani su i odobreni od NEMKO-a.
BEHA radijatori dizajnirani su i proizvedeni u Norveškoj.
BEHA PV i LV radijatori imaju zaštitu IP24.
BEHA radijatori imaju funkciju detekcije prozračivanja(otvaranja prozora).
BEHA radijatori opremljeni su triacom za uključivanje i isključivanje napajanja grijača s neograničenim vijekom trajanja i bez zvuka.
Učinkovitost BEHA SmartHeater radijatora prelazi zahtjeve EU direktive o Eko-dizajnu.
BEHA radijatori posjeduju elektronički termostat s prekidačem za uključivanje / isključivanje i termostatskim kotačićem za ručni rad.
BEHA radijatori posjeduju 1,5 metra dug bijeli kabel i utikač.
Potrošnja energije u stand-by načinu rada iznosi samo 0,3 watt.
BEHA radijatori posjeduju toplinski osigurač za sprečavanje pregrijavanja.

Upotreba aplikacije BEHA SmartHeater omogućuje vam sljedeće:

  • Kontrolirajte i upravljajte radijatorima na daljinu
  • Upravljajte radijatorima montiranim na više lokacija
  • Izmijenite daljinski temperaturu prostorije
  • Uključite ili deaktivirajte zaključavanje kontrola (zaštita za djecu)
  • Uključite ili deaktivirajte zaštitu od smrzavanja
  • Uključite i isključite radijatore

Korištenje BEHA radijatora bez aplikacije omogućuje Vam:

  • Ručno namještanje željene sobne temperature pomoću termostatskog kotača
  • Nakon prekida napajanja radijator će se vratiti na zadanu temperaturu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kutija za termostat nalazi se u donjem desnom kutu radijatora. Iz ovog kutija postavljena temperatura se projicira na pod ispod radijatora.

Cjelokupnu ponudu pronađite na linku.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)